6 Mart 2012 Salı

Bi el atın ;)

hoyh. şimdilik az bi burun akıntısıyla işi atlattık. çok şükür iyiyim. destek olanlara çok teşekkürler :) bigay sözünü unutmadım ama bi çorbanı hasta olsam da olmasam da içicem ;)

neyse şimdiki konu biraz bana gaz vermeniz. bu konuda ciddiyim. blogları okusam da başıma neler geleceğini bilsem de neler olacağını az çok düşünsem de gaz verin siz. gazımızın konusu şu ki en yakın arkadaşıma artık açılıcam. arkadaşım hatta kardeşim(!) kız olunca biraz daha rahat olucak durumlar gibime geliyo ama gene de emin değilim. sonuçta ters tepki almak bile noliy(?) dememe sebep olucak.

bu konuya pandalama bi dalış yaptım evet ki bu nerden esti diceksiniz buna da cevabım var. şöyle ki, dün gece rüyamda gördüm bütün hadiseyi. en yakın arkadaşıma söylüyorum ve pat diye kabul ediyo beni. rüyanın etkisi olsa gerek ki sabah bi neşeyle kalktım. sanki bu gün diğerlerinden çok farklı olucak gibiydi. kalktım giyindim bi neşeyle okula gittim. sonrasında kız arkadaşımla buluştum. artık rüyanın gazına da gelmişken söyleyeyim bugün dedm. sürekli dilimin ucuna geldi geldi söyleyemedim ama. bi az oturalım mı bişey konuşcam falan oldum hep ama konuşamadım. sonrasında da sabahki cesaretten esaret kalmadı ve arkamı dönüp eve geldim. zor bi olay söyleyenler yaşayanalr bilir ya da ben abartıyo olabilirim. neyse işte gay olduğunu açıkça söylemek şuan için dilimin ucunda ama en sevdiğim şeker gibi de ağzımda. çıkarmıyorum çıkaramıyorum. o yüzden biraz gaza ihtiyacım var diyorum.

ha diceksiniz ki örnekler var önününde. tamam var bunu ben de biliyorum ama daha önce yokladığım için tepkisini de biliyorum gaylere karşı. en son bu muhabbet geçtiğinde aramızda konu zenneydi ve zenneyi tiksinerek izlediğini  belirtmişti açıkça. ben her ne kadar ortamı yumuşatmaya kalkışsamda pek başarılı olamadım. o yüzden biraz tırsıyorum. sonuçta bana arkasını döner mi bilemem ama dönmez diye de umut ediyorum. bakalım. 2 ucu b.klu değnek :)

şimdi napsam bilemedim. bi an gelcek cart diye söylicem o ağzı açık bakarken de hoh dicem dönüp gitcem ama  sadece bildiğin biraz arkadaş dost eş hısım akraba cart curt gazına ihtiyacım var. bi el atın a dostlar araba yokuşun son deminde kaldı. hadi hepbir aşağıya vurduralım ;)

yarın söylesem mi acaba ya? du bakalım yarın ola hayrola.

yazar eleştirisi: biliyorum panik bi insanım ;) napcan böyleyim işte :D
(ufak bi kıvılcımın devamını da yarın yazıcam söz!!!!)

5 yorum:

O Gay; Ben de... dedi ki...

fazla olumlu düşünceleri yok gibi sen neden bu kadar kastırıyorsun onu anlamadım açılmak için haa aramızda yalan dolan olmasın diyorsan açıl bunun karşılığında seni terk edecek ya da senden soğuyacak olursa (ki sana karşı ilgisi yoksa neden soğusun) hiç kazanmamışsın demektir

ama şöyle de bir durum var bu sefer o gaza gelip seni ortama ifşaa ederse bunun karşılığında düşeceğin durumu iyi analiz etmen gerekecek.

izmirdeki o gay dedi ki...

en yakin 2 kiz arkadasima acilmistim bil ki o kadar pismanim ki anlatamam tmm ifsa etmediler ama ne degisti lan bi bok olmadi diyorum hatta bazen keske hic soylemeseydim diye sinir bile oluyorum kendime en azindan eskiden lan bi sus ibne diyorlardi simdi lan bi sus diip duraksiyorlar bende sinir sinir suratlarina bakiyorum ne gerek var zaten en yakin arkadasinsa bozma bazen falza durustluk can yakar

Unknown dedi ki...

işte gazım geliyor :)

bence açılma.. yani neden gayleri sevmeyen istemeyen bir arkadaşına açılma gereği duyuyorsun bunu anlamadım.. eğer istediğin gayler tiksinç insanlar değil, al işte bende gayim demek ise o zaman açıl tabii ama bu durumda o zaman senden de teiksindim bir daha görüşmeyelim diyebilir..

aslında sıkıntı şu ki bir gayden tiksinen bir insanla ben pek yakın arkadaş olamam zaten.. sen bunca yıl nasıl çektin bu kızı.. o da ilginç tabii..

Gay Panda dedi ki...

oyh yorumlar baya bi farklı olmuş :) ya benim açılma isteğim cidden birbirimizden hiç bişey saklamıyoruz. o yüzden güvendiğim bi insan. ha gaylere duruşunu baya bi keskin anlatmışım yorumları okuyunca farkettim. cidden farkettim yani :) şuan bende de bi acaba oldu yani! neyse ben üşengeç insanımdır şimdilik dursun bi kenarda diyorum ;)

Gay Panda dedi ki...

O gay, kazandım zaten o insanı bu konuda eminim ve ifşa etme durumlarını düşünmedim. yani o kadar değil diyorum içimden ama şimdi en temel sırrımı açıklama olunca iş tırstım biraz :)

izmirdeki o gay, yani tamam açılmak bişey değiştirmicek ama yani sen sevgilinle aynı evde gönül rahatlığıyla yaşayabiliyosun; kavganı edebiliyosun ve birlikte bişeyler paylaşabiliyosun sevgilinle yanında arkadaşında varken. ben de bunu istiyorum ama erken mi düşüncesi sardı şimdiden.

bigayım, şimdilik gaylerden tiksiniyo ama yarın öbürgün gay en yakınında çıkıcak ;)