12 Mart 2012 Pazartesi

Ara bitti bloga devam

yav en son bi 8 mart anısına girebildim onda da baya bi sövdüm çıktım. sonra blogla pek ilgilenemedim :( çünküm tez gibi illallah ettircek bi baş belam var :@ ne bitmez şeymiş arkadaş ya yaz yaz oku oku bitmiyo. soruları hazırlamak da ayrı bi olay zaten. te allam küfür edicem şimdi. en son dünü anlatmak gerekirse 10da çalışmaya başlayıp gece 10da bitirdik. bi ara 7de akşam yemeği yiyelim dedik o kadar. onun haricinde sabahki aldığım sigaradan 1 tane içebildim valla. eve geldiğimde kafamda kadın çocuk feminizm  toplumsal cinsiyet... gibi bi ton şey uçuşuyodu. tez maillerimi de gönderdikten sonra perttim yani.  o kadar şeyden sonra güzel bi uyku çektim ama :) sabaha uyanmak bile istemedim derse. neyse gerisi okul zıbırtısı zaten anlatmaya pek gerek yok :D

bugün (bi kısım anlattığım için kim olduğunu biliceksiniz ki) Y. msj attı. aslında bi kaç gündür msj atıyo da cevap bile atamıyorum tezden. neyse işte keşke msjı da atmayaydı ama yapıcak bişey yok. burdan sana sesleniyorum Y. ! ağzıma sıçtın bugün sağol :( Y. eski kız arkadaşıyla barışmış ve yüzük takmışlar :( ailelerde işin içine girmiş. dünyam başıma yıkıldı. tribin allahını attım tabi ama neden bana söylemedin diye. biraz geç öğrendiğim için trip attım ama acım daha derin be arkadaş. bi ton şey yazdım kızdım falan. bana attığı tek mesaj "çok üzülüyorum" oldu. lan dedim sevmesem hiç bi halt yapmam dedim içimden ve biraz yumuşattım ortalığı. birbirimize seni seviyorum dedik ve msj olayını da bitirdik. şimdi diyeceksiniz ki bu olayı anlattın ama havada kaldı. tamam kabul anlatıcam devamını da ;)

bu aralar beni istanbul numaralı bi telefon arıyodu paso. bende açmak istemiyodum ki genellikle aradıktan sonra görüyorum ve dönmüyorum. eski sevgilim olabileceği şüphesi olunca açmak da istemiyorum tabi. ne sesini duymak ne de başka bişey istemiyorum ondan. o yüzden baya bi geri dönmedim numaraya. bugün 2. defa ısrarla arayınca açtım artık biraz gerilerek. eğer oysa ne demeye arıyo diye basıcam küfürü tabi :) neyse açtım telefonu bi kız sesi. iyi günler dslfksşldkfopfooaıuweıqowıeok (burayı anlamadım) ... panda beyle mi görüşüyorum dedi. evet ama anlamadım sizi dedim bi daha söylermisiniz? meğersem greenpeacemiş! lan dedim ne bok yemeye arıyosunuz? zamanında üye olmuştum ve bi ton alışveriş yapmam için bana kredi kartı zart zurt diye dönmüşlerdi ben de istemiyorum demiştim. öğrenciyim olum ben neyini alayım!? neyse işte gene bağış muhabbeti çevirdiler bende he he he dedim. şuan durumum yok dedim kapattım. tamam destek olurum tabi isteyerek de üye oldum zaten ama şuan neyin ısrarı bu arkadaşım. param yok dediğimde de yok işte biz bu uygulamayı sizi düşünerek yaptık falan ayakları. tamam bacım haklısın sizinde desteklenmeye ihtiyacınız var ama olmayan parayı nereye kime göndereyim ki ben. ha çalışmaya başlayınca tamam paralar gani olcak zaten :)

ha bide son olarak boş ev-bin jip-3 iron filminin müziğine sardım bu sıralar. çok önce izlemiştim ve beğenmiştim filmi. müziğine de takmıştım. bi arkadaş facete paylaşınca lan neydi bu oldum. sonra hatırladım tabi filmi müziği. şimdi başa alıp alıp dinliyorum gene :) alın bu da filmin bağımlılık yapan müziği :
http://www.youtube.com/watch?v=FxvPx3pcbtw

neyse bakalım şimdilik böyle olsun devamlılık arzettirmeye çalışıcam ;)

ağzına sıçılmış bitte...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

8 martta girdiğin blogundan neden küfrederek çıktın?

Gay Panda dedi ki...

ya 8 mart dolayısıyla girdim yazımda bi nevi küfrettim çıktım :) sonuçta 8 mart ya kadınlar günü ondan ;)

izmirdeki o gay dedi ki...

bu bos ev kimsenin konusmadigi film de mi kesicem bileklerimi sirf o film yuzunden

Gay Panda dedi ki...

niye kesicen bileklerini be? gayet güzel bi filmdi bikerem :) hoh!

izmirdeki o gay dedi ki...

olum bi kere filmde kimse konusmuyor lan bi action bisey yapin laaaan diye ekrana bile bagirdim milletin icinde :)

Gay Panda dedi ki...

olsun olsun knuşmadan bile aşk yaşadılar onlar:) I lev ye yani :D