9 Mart 2012 Cuma

8 mart...

Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu ola dursun(!)

Kadınların kadınlar gününü içimden geldiğince kutlayamıyorum. nedeni ise, içinde bulunduğumuz bu durumlar karşısında sadece 1 gün için kadını kadın yapan şeyleri hatırlayıp sonrasında kadına zulme devam etmek isteyen örümcek ağı beyinliler.

Bu yazıyı dalga geçmek için yazmıyorum! sadece 1 günlüğüne bütün kadınları baş tacı ettiniz de eee sonrası? her yerde resimler afişler bu güzel günü kutlayan bi ton insan fakat yarın ne olacak? kaç kadın daha öldürülecek? kaç kız çocuğu daha gelin olacak? kaç kadın daha hem fiziksel hem de duygusal tacize uğrayacak?

Bana, katı olduğumu ya da duyarsız olduğumu ya da ağır konuştuğumu söyleyebilirsiniz. ama benden kadınların değerini, güzelliğini, zarifliğini ve en önemlisi erkeklerle eşitliğini (tüm insanlar gibi) yarın unutacak olan insanlara kibar davranmamı beklemeyin!

kadını sürekli evin içinde olan, temizlik yapan, eşi ve çocuklarıyla ilgilenen, tüm ev içi görevleri üstlenen, gece dışarıya çıkmayan çıkamayan çıkmaması gereken, çocuk doğurmaya yarayan, kocası altında ezilen/ezilmesi gereken, dayağın müdavimi, bakire, eline kimsenin eli değmemiş, sadece amgötmeme olarak tanımlanan, seks objesi, egonu tatmin etmene yarayan, haksızlık karşısında sesini çıkarmayan, cahil, sessiz vb. birisi olarak görmeye devam edenler, bi adam olun. erkekliği delikanlılığı kadının/kadınınızın üzerinden oynamayın. kafanızdaki engelleri atın. 

tüm bu yazdıklarımdan biraz da olsa farklı düşünüyorsanız yani benimle aynı düşünüyorsanız öncelikle kendinizi ele alın ve kafanızdaki TÜM engellerden kurtulmaya şimdiden başlayın. kurtulun ki kadını özgürleştirin. kurtulun ki 8 mart'ı sadece "bir gün" olarak bırakmayın bıraktırmayın. 

son sözüm tüm ataerkil tarzda yetişmiş ERKEKLERE(!)

"kadınlar için özel olan günler dışında kalan tüm günlere eskisi gibi devam...  kadınların tenefüsü bitti."



4 yorum:

izmirdeki o gay dedi ki...

ben kadınlar gunu kutlanmasına karsıyım arkadasım o zaman erkekler gunu de olsun hatta pasıfler aktıfler hatta ortaya karısıklar gunu travestıler gunu transeksueller gunu de olsun onlar yoksa ben neden kadınlar gununu kutlayayım kı hıh

Gay Panda dedi ki...

dibine kadar haklısın :D yaa orası öyle ama türk milletine önce kadını bi kabul ettirebilelim ki sonrasında gerisi gelir bence. ciddiyim! kadını bile kabul etmeyen bi ülkede bizim hiç şansımız yok :/

izmirdeki o gay dedi ki...

ay egri vit yu

Gay Panda dedi ki...

tenks yavrum :)