3 Aralık 2012 Pazartesi

bişiler bişiler vol bilmem kaç

blogırlar blogdaşlar :) nasılsınız napaysınız? ben iyiyim kafam allak bullak yorgunum ya :/ kendime bile vakit ayıramıyorum. koş oraya koş buraya bi de burnum akızlıyo şimdi allah dedim tuttuk si.. yok yok tamam bişey tutmadık :)

günlerim yorucu olmasına rağmen eğlenceli de geçiyo :) huzurevinde staj yapmak aslında eğlenceli. staj danışmanım da beni koruyup kollayınca da bi ayrı güzel oluyo. geçen perşembe resmen çalışıyomuş gibi hissettim kendimi. bilgili falan böyle hemi de en taşşaklısından bi uzman gibi :D işte o perşembe bi grup terapisi yapayım diye kendimi yırtaraktan 7 kişiye haber yolladım. tabi işin teoriğini bilmekle pratikte uygulamak baya bi zor olur bilirseniz. neyse işte topladım tek tek haber verdim ayağına gittim adamların dil döktüm falan sonrası ne mi oldu? sadece 1 kişi geldi :/ valla deli dana gibi koştum ortalarda. tek tek yaşlıları bulup olm niye gelmediniz ya la dicektim diyemedim kibarından bi azar çektim sadece :D neyse haftaya salıya bi daha söyledim gelmeyen olursa yakarım çırasını şeklinde bi gözdağı da verdim. tabi bana söylenen buydu ben de uyguladım. neyse toplantı olmadı moralmanım çöktü. üstüne bi de yaşlının biri gelip beni şikayet etmesin mi :D yok neymiş ben milleti toplamışım onu çağırmamışım adaletsizlik falan... sonrasında da tabi ne diyeceğimi bilemedim ama danışman durumu toparladı sağolsun. e hal öyle olunca iyice pıst ettim söndüm :/ canım sıkıldı yani anlayacağınız. ah dedim sen biri bin yaptın ve yaşlılığın bir numaralı özelliğini bana yaşattın ya helal olsun dedim. neyse o orda kaldı artık kafamda değil şimdilik ;)

kediyle işler güzel gidiyo. sevgilimde ben de baya alıştık artık. sadece gece yatarken aynı odaya koymuyoruz kapıyı kapatıyoruz başka bi durum söz konusu olmuyo :) bi de lazer aldık delirtiyoruz arada :D biz oturduğumuz yerden oynatıyoz o deliriyo koşuyo yoruluyo bize de saldırmıyo oynayalım diye :D geliyo uyuyo kucağımızda :D aha şu anda da uyuyu tatlı kızım benim :)

bu arada tatile geldiğimde izmir tayfasını görmek istiyorum tekrardan!!! laf burdan her yere ulaşır bencem :D dimi? bir buçuk ay gibi bi tatilim olduğu için kendimi nerelere atsam bilemedim onu söyliyim ama ilk işim izmir tayfasını görmek. çok özledim ben onları!!! bigayımı vangörlümü bi de oralarda olursa (ki olucaktır bence) aslancığı görmek istiyorum özledim burnumda tüttü koktu yandı bildiğin! koca bi blogır buluşması da yapabilirik bence :)

son olarak da ufak bi testle kapanış yapıyorum :)

bi çilek tarlası gördünüz ve çileklere de bayılırsınız(!) (bayılmayan için başka bi meyve de olur ;) )
içeri girip çilek yemek istiyosunuz ama kararsızsınız. içeri girmeye karar verdiniz veeee
1. çilekler nası görünüyo?? neler hissettiniz çilekleri görünce??
2. çilek tarlasının önünde bir çit olduğunu gördünüz. nası bir çit bu? geçebilecek misiniz çitten? yoksa aşılması zor mu? biraz tanımlayınız.
3. çilekleri hapur hupur yutarken birden tarlanın sahibi geldi o.O oha derken adam hesap sormaya başladı ve  konuşmaya başladınız. adama ne dersiniz ve oradan nasıl çıkmaya çalışırsınız?



9 yorum:

Unknown dedi ki...

Aiyyy ne güzel uyuyor *-* Putkasını yirler onun :O

ah bi deli olsam dedi ki...

uyuma stili süper yalnız:)

1.çileklerin bazıları iri böyle ama toprağa değen kısımları çamur olmuş elinle temizlemeden yiyemezsin:)

2.daha çok ağaçtan direkleri olan aralarda dikenli telleri var ama çoğu yeri dikenli çalılardan oluşan genişçe ve aşılması zor bir çit.tabi girilecek bir yeri vardır tutup çalıları çekebileceğin.

3.bülbülüm ben derim:P
şaka bi yana muhtemelen yanaklarım kızarır ve gerçeği söylerim sadece görünce dayanamadım deyip özür diler parasını vermeyi teklif ederim

Unknown dedi ki...

Kuzucuğum gel ve görüşelim elbet.. Bu arada biz geçen gün toplandık 12 kişi filan bulogır buluşması yaptık ve Van Görl Kucuzuk aslancık da yoktu yani... Anlayacağın İzmirde de bir grup oluşturduk sayılır :D özlemle bekliyoruz..

sevgili sevgilinden hiç bahsetmemişsin, beni unuttu mu yoksa :D

Teste gelirsek daha ilk anda ben o tarlaya giremem ki, hayatta bir tane bile çilek koparıp yemem zaten.. Şimdi canım ne kadar çekse de başkasının malı öylesine habersizce yenir mi canım... Bir de ben zaten tarlaya giremem kıyafetim uygun değildir kesin, üstümün tozlanmasına razı gelemem.. Bir de çit varsa hayatta yanaşmam bir de pantolonum takılır, düşerim müşerim.. Aman gider pazardan alır yerim canım hahahaha

pistisvejanus dedi ki...

son nesli tükenen pandanın çifleşme hikayelerini ne zaman okuyacağız yahu

Gay Panda dedi ki...

@çürük fişnem çok tatlı diğmi??? :D

@kaytanım eeee babasının kızı ;)

Gay Panda dedi ki...

bigayım valla bi ordu kurdun haberin yok :D izmir çetesi oldu sana mafya hadi bakalım :D

seni unuttu sevgilim du hatırlatayım da az daha kavga edelim :P

bu arada o bahçeye girmezsen çilekten bi tane bile yemezsen testin ne anlamı kalır ki :D tamam cocum oldun sen girme o bahçeye ;)

Gay Panda dedi ki...

@pistis annem yavrum pandanın sevişmeye hali olsa sevişcek de neyse... yazmasına yazarım da ortada bi şevişme olsa keşke :P
işin şakası da yavrum aynı rutini nası anlatayım ben ya gir çık boşal bitti yani :D fantezi yaparsak hemen döşerim ama ;)

Dumbledore1990 dedi ki...

Bizim de egitim binasinda var bir tane kedi. Kocaman bir sey. Tam bir Garfield. Kedi sevgimi onunla gideriyorum.

Cilekler boyle kucuk ama cok tatlilar. Hatta kokulari cekti beni oraya. Yapraklarin arasina saklanmislar ama ben buluyorum onlari. Mis gibi kokuyorlar vallahi boyle kipkirmizilar. Canim cekti :-/

Citler de boyle beyaz, paralel dosenmis ve aralikli. Ama ben aradan gecemeyecegim icin citlere basip uzerinden atliyorum.

"Dayi, sakin ol yahu. Vallahi cok guzel kokuyorlardi, dayanamadim. Izinsiz girdigim icin kusura bakmayin.size parasini vereyim. Hakkinizi helal edin." derdim.

Gayda dedi ki...

Kediii şu aralar hayatımda insandan çok kedi köpek falan görüyorum ve lazerde deliriyorlar ama çok şekerler yaa .d tabi bende yok alamam da zaten onun yerine sokakta ki kedileri sahiplendim :) çok özendim testi de çözeyim dedim .p çilekler yeşil daha olmamışlar çit diz hizasında tahta ve beyaz sahibini gördüğümde ise topuklarım bi tarafımı döverek kaçıyorum .d.d