29 Şubat 2012 Çarşamba

Şarkıların gücü :)


müzik dinlemeyi oldum olası çok severim. ortaokul yıllarım falan hep yabancı müzikler dinlemekle (ki ozmanlar eminem vardı hala da var ama tercihler değişti diyelim!) ingilizcemi ilerletmiş ve türkçe müzikle aramı bozmuştum. paso yabancı takılıp baya bi ingilizce bilir hale gelmiş ve kendimi geliştirmiştim ki bunun güzelliğini hazırlık ve bilimum ingilizce içeren yerlerde gördüm :D neyse konumuz o değil tabi ki. şarkılar her zaman beni saran, sarmalayan, yaralarımı kapatan ve onların acısını bastırandır. mutlu anımda olsun üzgün anımda hepsinin yerleri ayrıdır. bu sıralar başka bi şarkıya sardım. tamamen yaralarımı iyileştiriyo diyebilirim. sözleri olsun müziği olsun ki katy perry yani :) 

hayatımdaki yaşadığım bazı olayları (ki şu sıralar yaşadıklarımı) bu müzikle atlatıyorum. aşk acısı olsun adele çok iyi paklıyo tabi onun üstüne tanımam ama yani sözlere de baktıkça, dinledikçe, anlam olarak baktıkça beni güçlendiren bi şarkı "part of me". katy misali ben de biten şeylerin arkasından ağıt yakarım tabi ama sonuçta karşı taraf ağıt yakmadıktan sonra ben kendimi ne diye heba edeyim!?

pistisim, bana söylediğin bi sözde çok haklısın. kapıyı çarpıp çıkmak! ben de aynısını yaptım. yaptım ve rahatım. şarkılarımla ve arkadaşlarımla mutluyum şuan desem çok mu nispet yapmış olurum? ;)

kendini yenileyen bi şarkı mutlaka senin için de vardır. yeter ki şarkının sözlerin gücüne kulak ver.

biraz koparak ve umutlu bitte :)

1 yorum:

Hayatın dedi ki...

Yani şu sıralar koptuğum müziğe yeniden dönüş yapmalı diyosuuun? Öyle yapayım ben de :)