26 Şubat 2012 Pazar

Özür...

Zaman içinde yaptığım hataları ve yanlışları ve en önemlisi kendimi kabul ettim çok derin bi şekilde. blogu açmamın sebebi de bu aslında. kendimi kabul... zamanında yaptığım hataları daha önce görmüştüm aslında ama o an o durumda insan yanındakiyle birlikte düşünüyo yanındakinin dediklerini düşünüyo. ben bu hatamı yaparken kendim olmaktan çıktığımı farkettim. o yüzden yaptım. bunun da çok net farkındayım ama olan bişeyin önüne geçemedim o an ve oldu tabi. yanımdaki insanın yanında ben de yandım :/

şuan daha rahatım daha kabul ediciyim daha anlayışlıyım ve karşımdaki anlayışlardan olumlu bi yanıt bekliyorum desem yeridir. arkadaşlığa çok önem veren birisi olarak hayatta belki de bir daha hiç karşılaşmayacağım bi insana bile anlayış gösterememek yıprattı beni. kafamı kurcaladı hem de baya fazla. seni anlayan insanları seni olduğun gibi kabul edecek insanları bir kalemde başka bi kalıba sokmak neleri kaybettiğimi anlamamda yardımcı tabi. buradan ilan ediyorum ki herkese ama herkese mail yoluyla ulaşıcam ve o özürleri kabul ettiresiye kadar uğraşıcam. karşımdaki kişilerden bişey beklemiyorum. sonuçta benim yaptıklarımdan sonra özrümü bile kabul etmeyebilirler. bunu da biliyorum ama içimde hala bi umut var. benim yaptığım anlayışsızlığı onlar yapmıcak buna eminim!

bundan sonra bu konulara daha çok dikkat edicem! hem gelecekteki mesleğimi sürdürmem hem de kendimi kabul açısından daha çok dikkat edicem. karşımdakini yargılamıcam hele ki 10 dakikalık bi tanışmada.

neyse bu seferlik buruk ama umutlu bitte :/

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne yaptın ki sen böyle?

Gay Panda dedi ki...

tanımadan karşımdaki kişileri yargıladım adsızım. işler sonrasında iyice garip oldu neyse ama toparladım işte ;)

Unknown dedi ki...

bence de mail göndermen, hatta bu blogtan da bahsetmen iyi olacaktır. ayrıca emin ol ki o kişilerin hepsi ama hepsi seni bağrına basacak iyi ve anlayışlı insanlar.. o yüzden bence bu kadar üzüldüğünü görseler onlar da üzülürler.. iyi insan..

Gay Panda dedi ki...

teşekkürler bigayım :) maillere cevap olarak gelenler zaten beni mutlu etti. biliyorum çok çok çok çok anlayışlı insanlar zaten bunu da maillerime gelen cevaplarda gördüm :) mutluyum :D