4 Şubat 2013 Pazartesi

bokumdaki boncuk örnekleri vol. E=mc² (memleket)

valla tüm gün bunu dinledim çevir çevir :D

Selam blogırlar blogdaşlar :) nassınız iyimisiniz? beni sorcak olursanız iyiyim ;) accık planlarım şaşıyo o kadar :) 3 gün sonraki iş bu güneymiş, dünkü iş aslında haftayaymış ve hiçbiri yokmuş :D öle telefon elimde yok onu ara yok bunu ara falan uğraş dur modundayım. e hazır tatile gelmişken memlekete çakılıp kalan, arada uğrayan, çoluğa çocuğa karışan, okulu bitiremeyen ve benim gibi mezun olmaya hazır ve nazır bekleyen arkadaşcağızlarımlan buluşuyorum. zaten 5te uyuyan bünye 1-2de zor kalkınca 3te buluş ve 1-2 saat sonra kalk modu oluyo. e malum ufak yerde hava kararınca evde olma durumları olmazsa olmaz ;) böle de ne buluşmalardan zevk alıyorum ne de konuşmalardan:
- ee nabıyon beaaa??
+iyi bea sen nabıyon beaaa?
-aynı beaa sen napan şimdi?
+evdeyim yav aynı hesap tatil sen naptın bakam?
-eyi yaa en son sen ... ile çıkıyodun ne oldu o iş?
+yuh yıl oldu tur bindirdim 3 tane eskittim.
-helal olsun yakışır gidenlere boşver üzülme yenisinin de burnundan getir üzmesin bzzzzt! error!
+işte öle sen anlat benimkiler boşver bla bla bla
diye giden buluşmalar içersindeyim. şunu farkettim ki insanlar artık konuşcak bişey bulamıyo ya da özel hayatını çok fazla anlatmak istemiyolar çözemedim. sonuçta 1 sene boyunca bayramda msj atmaca falan ya da tatilde denk gelirse görüşmece olduğun caaaaağnın kankaların panpaların şimdi beaa yaaav'dan başka bişey demiyo. neyse bana da bahane diyerek pollyanna kısmına dikkat çekiyorum. dışarı çıkıp sigarayı rahat rahat içmenin zevki paha biçilemez ;)
...
şunu farkettim ki tüm gün dota 2 oynayıp kendimden geçiyorum anasını satayım. lan kitap getirdin tam tipik bi hollywood havasında tatil yapıcaktın falan. pencere önüne koltuk çekilicekti falan kahve eşliğinde 3 aydır süründürdüğün ve yeniden başlayıp ilerlediğin kitabı bitiricektin noooldu? göt oldu kaldı gene :( şurda kafanı dinleyip uzaktan sevgili tribi yemeden kafa dinleyebileceğin tek zamanlar bunlar oolum diyorum içimden ama tık yok. o kitap da kaldı öyle. bide arada içimden bi ses çıkıp diyo ki olum akademik araştırma yapcaktın falan.  dur olum dota oynuyom eziyollar zaten item bitircem ulti atcam zart zurt derken hoooop döndün mü başa? afferim abdüüüül diyorum başka da bişey demiyorum. ot geldin saman gitcen diyerek bu paragrafıda bitiriyorum. blogunu kapatacağını söyleyen ev oğlanına sesleniyorum!!!! değiştim diyosun değişmiyosun aslında ;)
...
kaç zamandır dikkatimi çeken durumlar var bi de. kazucan yok lan!? noliy dedim gece gece kazular dürttü beni mi dedim ama ne zamandır yazısını grmüyorum. ya da ben bloga girmiyorum bilmiyorum pek. neyse bi haberi olan varsa söylesin gece gece uyuyamıcam yoksa. meraklıyım merak ederim ben. blog yazanlar arasında bi ara çakma pekkan vardı pek severdim yazılarını. kendisi de mailleştiğim bi insandı fakat twitter çıkalı ortalarda yok beyimiz. yazmıyo bloga niyeyse? geçenlerde bi yazı yazmış o kadar :) neyse olduğu yerde mutlu olsun da neyse ;) hep dile getirdiğim başka biri de van görl. kızın kulaklarını çekiyom yok anam dinlemiyo. izmirdeki arkideş de zaten askerdeydi o da yeni geldi. ondan da bi atraksiyon bekliyorum ama bakalım ;)
...
uzun zamandır arkadaş olduğum ve öss döneminde haftaiçi dershane grubunda da dibimden ayrılmayan şahsiyet, caaaaağnım (!) arkadaşım, sürekli telefonla tacizde bulunup işin olsa da 2-3 saat telefonda tutup güncel olayları tartışmayı amaç edinmiş, ilişki konusunda ise işe ilk olarak 50 yaşındaki hocasından başlamaya çalışmış ama becerememiş çoooook konuşkan kızcağız, uzun zaman sonra facebukunu yeni açmış ve beni eklemiş.  geçen aylarda başıma gelen bu hadise sonrası kabul etme gafletinde bulundum bende. dakka 1 onayla dedim ve tınılığ diye bi sesle sohbet başlattı. höh dedim ya. neyse 1-2 muhabbet falan derken yok ben senin için illa şarkı paylaşcam falan. tamam dedim paylaş. bekle allah bekle şarkı gelcek. eee dedim ne oldu şarkı. yutubu açamadım falan dedi. tamam dedim sen 3 güne paylaş ben beğenirim falan dedim ufak dalgalarla. sen atarlan bi triplen anaaaaağm gaç gaç gaç laf söyledi bi ton. eeeh dedim he he tamam dedim. neyse bi duruldu şarkı paylaşıldı falan. söz benim hayırsızlığıma geldi aramayışıma laf etti. tamam ok eyvallah aramadım ama anamdan fazla senle görüşünce bi çüş  oluyo insan dedim içimden. daha gün geçmeden 3 saatlik bi konuşma yaparsan ne arayasın ne de bişey anlatasın gelir. zate aradan 20 saat geçmesiyle ne olmş olabilir? ya da senin hayatında ne olmuş olabilir falan derken için için küfürü yardırdım içimden. sonra baktım bu şarkıya beni taglemeler falan tamaaaaaam dedim senin suyun ısındı panda sen yat zıbar çık faceten. çıktım falan. finaller dönemi geldi bakmıyorum facebuka tabi. neyse sonra bi ara bakayım dedim anam bi msj atmış bu gene. küstüm ben sana diye. tek cümle tek msj. hayırdır flan dedim. yok işte ne bileyim hiç haber alamamış facete görememiş ben küsmüşüm ona heralde diye o da bana küsmüş. allahın cezası iyi bok yedin diyorum içimden de. he he yooook he tamam falan dedikten sonra küsmüyüz dedi. bende ben değilim dedim. o da ben de değilim ki smayliiii falan durumlarında. tamam dedim panda ahanda sana yazabilecek ve bunu ölümüne yapıp bokunu çıkarabilecek tek kızla karşı karşıyasın gaç dedim. zaten sevgili öküzüm sevgilim de kim bu ne bu falan modlarında. yolarım ben bunun saçlarını falan dedi. haaaah tamaaaaam bi sen eksiktin dedim susturdum onu. o günden sonra facete onlayn olarak bulunmadım :D şimdi de tatil diye buluşma durumları pörtlemişkene benle de buluşmak isteyen hiç görüşemedik yüzyüze görüşelim diyen bu arkadaşı azminden dolayı alkışlamak istiyorum. lütfen sizde bi alkışlayın!
...
yav faceten konu açılmışken mezun olmama yakın ne kadar çok nişan, evlilik, söz, gerdek istekleri gelmeye başladı bir bilseniz. yok okul bitti söz zamanı yok eşim askere gitti. atandım ama çocukta yolda napcaz? gerdek gecesine gelerek bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayınlar falan. te allahım içimden hepinize karşı toplucana bi HOH demek geçiyo ama sonra bi hayrı dokunur falan diyip susuyorum. lan herkes evlenmeye başlayınca çevremde, şunu da farkettim ki evlenmeyen erkekler ya işi seks pompa olan erkekler, yani 30 35inde evlenicek olanlar, ya da  eşcinseller :) eşcinselleri de çat diye anlayamıyorum ama elbet gün olucak onlar da yalnız kalıcaklar ve kim kimmiş görücez. işte bu durumdan  muzdaribim arkadaş. sen evleniyon ama evlenmeden önce ne güzeldin. beni toplum baskısından ve farkedilmekten kurtarıyodun. şimdi yüzük takıyon benim ailem beni dürtelemeye başlıyo, nişan yapıyon annem bunun kızı iyi hıyar(!) yermiş modlarına giriyo, evleniyon aaaa bak benim oğlum da mezun oldu iş bulcak karı bulcak çocuk yapcak diyo, sen çocuk yapınca da beni allah bilir naparlar işte orayı düşünemiyorum. bildiğin evlilik rüzgarı ortadaki tüm evlenecekleri toplayıp üfürüp götürüyo sen ıssız çöllerdeki dikeni kabarmış(!) ve kabardığı yerden suyu akmış kaktüs gibi kalıyosun. bakalım nereye kadar böyle gitcek bu iş bilemedim. ben bir an önce burdan kaçmalıyım ve izimi kaybettirmeliyim. uzun zaman sonra anne ben evlendim hollandadayım diye ararım nolcak. türkiyeye gelemiyok anne bak eşiminde selamı var türkçe bilmiyo derim sadece. yer mi? orası tartışılır ama tuzlarsam iyi gider bence yenir ;)




1 yorum:

Unknown dedi ki...

Pandacığım bu senin bağımlın kankanı eve götür, annen bir tanışsın, sen böyle kızlar bulup başıma bela açacağına evlenme diye çıkışabilir bak, denemeye değer :D hahah

ayrıca bana göre lise arkadaşı lisedeyken güzeldir, üniversite arkadaşı üniversitedeyken, eğer lise bittiyse senin de konuşacak konun, ortak noktaların tek tek biter, o eski süpersonic sohbetler geçmez aranızda.. ben böyle düşündüğüm için hiç senin gibi buluşmalar düzenlemiyorum, ya da benim hiç arkadaşım yok bilemedim bak şimdi..