12 Eylül 2012 Çarşamba

hüüstın bokumda boncuk örnekleri buldum topliiim mi??

oy valla kıskandırmak gibi olmasın ama kıçımı hiç kaldırmadığım yerden yatağımdan sesleniyorum sizeee :) bütün gün yatmanın herkesçe süper bi özelliği vardır. benim için de öyleydi ta ki hiç kalkmadan yatana kadar! toplamında 1 saat kadar ayakta durduğumu düşünürsek günün 23 saati yataktayım. e haliyle sırtım başım kıçım dümdüz bi vaziyette :D ha bide boru vardı kıçına bağlı diyenleri duyar gibiyim. evet hala var hoh :D isim bile koydum boruma. adı rex. benle bir geziyo işte rex aşşağı rex yukarı diye dolanıyoz çişe gidiyoz... öle işte bu arada blog alemini yan olarak yattığım yerden de takip ediyorum. BİGAYım bu senin için senin şerefine bak: HOH!

neyse yattığım yerden şunu paylaşmak istedim kiiiii

1. sevgilimi çok özledim.
2. rex'e o kadar çok alıştım ki gidicek bi gün biliyom ama napayım.
p.s. doktor rex'i kıçıma dikmiş kendi dedi ıyyyyy :S
3. yattığım yerden dizi takip eder oldum. varsa merak ettiğiniz başlıyım ben güzel değilse size söylerim sizde vakit kaybetmezsiniz izlemek için (evet işsize bağladım)
4. dizi demişken nerde manyak alakasız şeyler var onu izlerim ben hep. American Horror Story de bunlardan biri. 1 ev-bissürü cinayet ve ruhlar-evin içinde uçkuru düşük koca-seksi hizmetçi-evin emo gotik karşımı kızı-ruh tarafından ve kocası tarafından aynı gün s.kilip hamile kalan ve ikizleri olcak olan anne... başka soru sormayın ben de anlayamadım hala :) haaaa dikkat çekicekse her bölüm spartaküs kadar olmasa da seks sahnesi içeriyo :D gay çift bilem var hoh :D
5. son sınıf olacağımdan mütevelli ki sürekli plan yapar vaziyetteyim. arkadaşlarla şunu yapalım şura gidelim falan modundayım. sevgilimle yılbaşını nerde geçirsem diye de düşünmüyo değilim tabi ;)
6. ankarayı özledim bi de :((

işte öle böle bişeyler. bu arada son olarak bi film önercem:
BABIES
kazum sen izlersin bunu kesin ;)

9 yorum:

One Girl Two Boy dedi ki...

Yaaaaa suan benimde acayip ameliyat olasim geldi soyliyimmmmmm :((( pislukkkkkkk yat tabi ohhhhh allammmmm ben ne zaman dibleniciiimmm :)

Ps : ah bu izmirde sen de olsaydın açık denizlere yol alsaydın :)))

Gay Panda dedi ki...

bebikim ağzını yel alsın bkayım!!!! allah ameliyat masasına düşürmesin det! yatasın varsa o ayrı ama öle deme bakayım kızarım hoh!
p.s'ine karşılık p.s. ah olaydım olaydım da izmirde dolanaydık birlikteeeeee :/ ankaraya gel bu sene :/

One Girl Two Boy dedi ki...

Kayıp kuzeninimi buldum ankaradaymis kendusu :)) valla Ankara resmen beni cagirio ağ keske bir is im belli olsa da gelsem bebegim tuborgta tanıdığın var mı :))(

Unknown dedi ki...

Vallahi insanları ameliyata özendiren panda olarak tutuklanacaksın bir gün ben karışmam bak, uyardım işte hehehe

pandam sana dedim değil mi o rex seni uçuracak diye hahaha

tabii bırakmak istemezsin ama doktorda dikmese daha iyi değil miymiş canım o ne yaaa.. dikiş izi bırakmasın bak sonra sevigli sıkıntısı çekmeyesin hahahah :))

ayh çok pis oldum ben.. çocuk hasta ben neler düşünüyorum yaaa

Unknown dedi ki...

Ayh Kazusunu da düşünürmüş benim güzeliim. Hadi artık iyileş de kırlarda elele koşturalım:PPP
senin yaptığın analizi yayınlayacağım blogumda.

Gay Panda dedi ki...

@prensesim yavrum ankara seni çağırıyo evet kop gel en yakın zamanda. gerçi daha ben gidemedim ama beklerim genede ;)

Gay Panda dedi ki...

@bigayıım :) aman diyim ameliyata özenmeyin!! yavrum tüm bu dediklerini bende düşündüm :D iz kalırsa diye dedm doktora o da estetik dikiş atcam dedi :D sağlama aldık g.tü merak etme sen ;)

Gay Panda dedi ki...

@oprahdakikazucanağbi :D koşalım deme yaaaa valla bak ayakata durmayı yürümeyi at gibi koşmayı özledim ki ben :) ahanda analizin reklamını yapıyo bide :D hadi bakalım nası olcak tepkiler ;)

Adsız dedi ki...

rex gel bebeğim çişe gidicez :D