24 Temmuz 2012 Salı

son haftalar ve günün önemi :)



blogcaazım :) en son gidip gitmeme kararındayken yazmıştım. kararımı verdim o akşam ve ertesi geceye biletimi aldım yola çıktım. van görlümle sürekli konuştum tabi ne hediye alayım ya da nası bi süpriz yapayım diye :) en son gitmeden güzel bi cüzdan ve omuz çantası aldım (ya da adına ne deniyosa artık :) ) cüzdanı da çantanın içine koydum çantayı güzelce paketlettim. gitmeden önce annemden yemeklik pasta börek coşturmasını da istedim tabi :) sonuçta gittikten sonra ellerimle beslicektim sevgilimi :) filmler indirildi başbaşa izlenmek için diziler bulundu altyazılar yemekler kıyafetler valiz diş fırçası parfüm don gömler derken koşuşturmaca arasında kadim dostum bigayım aramış :) ben de msj attım yavrum acelem var valiz hazırlıyom sevgilime gidicim diye :D çok şaşırdı çok da sevindi çocum benim :) bu arada tabi van görlümle sürekli kritikler yapma durumlarındayız. bi an süprizler bende hep patlamıştır dedi van görlüm :) allah o an dank etti aklıma. lan ben habersiz gidiyom herife güveniyorum diyorum ama eve gidince kapıyı açınca başka birini görmeyeyim????? diye de geçirmeye başlıyorum. van görlüm sakinleştirmeye çalışsa da aklıma kurt düştü tabi giderayak :/ neyse öle otobüse bindik evin önüne geldik anahtarı soktum açılmıyo. tamam dedim kitlemiştir bu bunu :) sonra kapıyı kırıcak gibi çaldım zile bastım paso :D içerden bi gürültü koptu bi koşuşturmaca falan :D bende kenara çekildim ki kapının dürbününden bakınca görmesin diye :D sonra şiş yüzlü üstü başı son dakkada giyilmiş bi vaziyette gözlüğü oturtmaya çalışan datlu sevgilim karşımdaaa :) ben baktım o baktı bakıştık ve sevgilim sessizliği bozdu:

-ne işin var senin burda??
+ sevgilimi görmeye geldimdi!? ne demek ne işim var annem börek gönderdi onları verip geri gidicem..!??
al böreklerini ben gideyim!?
-........... salak :D
+o kadar patırtı yaptın ki bişey mi saklıyon yoksa?(içeri koştum yatak odasına ve boştu allahtan :) )
-baksırla uyuyom bitanem napayım ayağıma şort bulup geçircem derken patırtı koptu...

ve uzun bi sarılmadan sonra güzel bi öpücük...

neyse günler iyi hoş geçiyodu ta ki pazar günü evde sıkılıp dışarı çıkana kadar. dışarı çıktık dolandık alışverş yaptık geldik. tam kapıdan içeri giricez telefonu çaldı sevgilimin ve anında sustu. omuz çantası bendeydi bende çıkardım uzattım. dursun dedi. tak diye msj sesi geldi telefondan bide. "layn noluyoz" dedim. kim ki bu?? telefona baktım" msjına bakıyorum" dedim "bak" dedi. baktım ben de: "slm nasılsın ......'dayım". "layn noluyoz kim bu" dedim. kayıtlı bi numara değildi. "tanımıyorum" dedi. sonra pat diye tekrar aradı aynı numara. bende elimde telefonla boşboş bakarken tutuşturuverdim telefonu eline mutfağa geçtim. kulağım tabi salonda konuşan sevgilimde. "yok öyle biri yanlış numara tanımıyorum sizi yeter artık tanımıyorum dedim beni rahatsız etmeyin..." allahalla msj atan nasılsın diyip gayet de güzel sevgilimin memleketini de koymuş msja ve orda olduğunu da güzelce belirtmiş. aklımda tilkiler fır dönüyo tabi. o an van görlüm geldi "aha! kaderdaşım benim bak bende sıçtım" dedim içimden "buraya kadarmış aldatıldım lan heralde" dedim. neyse geldi sevgilim mutfağa. benim suratım beş karış tabi :/ duruyorum öle. "noldu bişey mi oldu" dedi. ben de "bişey olmadı da durum braz garip geldi" dedim. "hem tanımıyosun ama adam memleketini bile biliyo ki orda olduğunu söylüyo nası denk geliyo????" dedim. bişeylerin farkına varıp da konuşamamak neymiş onu anladım o an. konuşsam ne dicem ya da ne söylicem. kestirip atmalımıyım yoksa bu işin cılkını çıkartıp bağırmalımıyım?? kıskançlık krizi?? şüphenin dibine vurma?? susup içinde patlatma?? hangisi?? çok fazla açıklayamadı gibi oldu ama "tanımıyorum" dedi. durdum düşündüm 2 dakka. "bak ne olursa olsun bişey bilmem gerekiyo mu?" dedim. yooo dedi. "bak ne olursa olsun bu bi başkasıdır birisi vardır öyledir böyledir ben bu kadar şeyden sonra doğruyu duymayı hakediyorum" dedim. o da "ortada bişey yok ki doğruyu söylüyorum tanımıyorum cidden" dedi. ilk defa hafif korkmuş ve ter içinde kalmış bi halde olduğunu gördüm. en çok da o içimi kurcaladı ya. "bişey yoksa çok güzel savunmasını da bilir benim sevgilim" dedim içimden ama adam gibi savunamadı kendini o an. neyse tamam dedim "bak son kez soruyorum eskilerden biridir tek gecelik bi olaydır geçmiş gitmiştir benden öncesidir ona bişey demem diyemem. bu da öyle bişey mi????" dedim. yoooooo dedi yok öyle bişey dedi. "bak böyle bişey varsa söyle bunu kaldırabilirim ama durum öbür türlü daha bi karışık daha bi kafa kurcalayıcı" dedim. "tanımıyorum" dedi. tamam dedim. bişey demeden poşetleri boşaltmaya devam ettim ama kafamda bin tane soru fırat misali gözümün kenarında akmayı bekleyen bir yaş öyle iş yapıyorum. "bu halinin değişmesi için ne söylemem gerekli ne yapmam gerekli" diye sordu sevgilim. ben de "bişey gerekmiyo sadece kafa kurcalayıcı ve can sıkıcı bi durum" dedim. "her ne kadar bi alakan olmadığını söylüyosun hadi sana inanıyorum ama bu kadar denk gelmesi de komik ve oldukça kafa kurcalayıcı!?" dedim...

bütün gece adam gibi uyuyamadım. birşey yokmuş gibi davransam da o anlık geçici bişey olarak kaldı. yanımda bana sarılmış yatıyorken çok sinirlendim bi ara ve kalktım oturdum. sonra yol yorgunluğu falan derken uykuya dalmışım. beynim sonunda çalışacak enerji bulamadı ve kafam bişey düşünmekten sıkıldı. 2 gündür kendime gelememiştim zaten. sabah kalktık işe gidecekti sevgilim. tuvalete gitti.  dün gece bunu planlamıştım. tuvalete girince direk telefonu aldım komodinin üstünden ve msjlara baktım. bi msj daha gelmişti. 
"seninle çok konuştuk ama bir türlü tanışamadık. şimdi .....'dayım istersen gel oteldeyim bekliyorum" bunu okuyunca daha da bi dellendim. bişey yazmış mı diye gönderilmiş ögelere baktım iletim raporlarına... bişey yoktu ama gelen mesaj bile beni sinirlendirdi. vangörlümle konuştuk olur böyle şeyler dedi. önceki durumlardan ya da rastgele verilen telefon numarasının sorumsuzca geri dönüşü nabız yoklamadır dedi. baya bi konuştuk sağolsun beni o an yalnız bırakmadı. sağol ablam sırdaşım dostum... belirli şeyler söyleyerek ve mantıklı açıklamalar bularak -ki cidden mantıklılar- beni rahatlattı ;) prensesim benim!!! şuan üzerinden geçse bile hatırlayınca biraz sinirleniyorum. neyse ankara günleri de geçti gitti işte. şimdi kafama takılmıyor ama arada neler olduğunu görmek için çevre kontrolü yapmaya çalışıyorum. 

bu kadar anlattığım şeyden sonra bu ne lahana turşusu diceksiniz ama bugün yani 24 temmuz benim sevgilim aşkulatamın(!) doğum günü :) güzel bi msj attım. şuan 2342342359090. piresini uçuşa hazırlıyodur eminim :) bilmiyorum. bazı şeylere güvenmek istiyorum belki de net bi kanıttı benim için ama ben bunları düşünmüyorum sevgilimin beni aldatmış olabileceği ya da aldatıyo olacağı...

neyse sevgilimin doğum günü bugün hoh! blogdan haberi olmasa da buradan da kutlamak istiyorum :)

Bana hep beni seviyor musun diye soruyorsun ya ve ben sana hep kızıyorum biliyorsun deme? peki neden kızdığımı hiç sordun mu bana 4 ay boyunca? sormadın ama ben söyleyeyim. her gün seni ne kadar sevdiğimi söylemekle yanında olmak istemiyorum. ben senin yanında olmayı sana göstermek istiyorum. sana sarılarak, sana dokunarak, seni öperek, kokunu içime çekerek...
birbirimiz için sadece sözlerimiz var evet ama ben seni sadece ağzımdan çıkan 2 kelimeyle sevmek ya da sevdiğimi sadece söyleyerek göstermek istemiyorum bunu bil.
bazen öküzüm düşüncesizim ve ileri seviye bir malım ama ne kadar başka bir şeyler olsam da seni seven bir malım, seni seven bir öküzüm, seni düşünen ve seni seven bir düşüncesizim.
bu 4 ay içinde birlikte de yaşadık, ayrıldık, barıştık, küstük, kavga ettik, çok güldük, çok eğlendik, çok ağladık... ne yaşarsak yaşayalım bence bu 4 aya biz baya bir şey sığdırdık ve 4 aydan daha fazlasını yaşadık aslında. sanki 1 sene geçmiş gibi oldu ve birbirimizi artık tanıdık. ben seni tanıdığıma çok memnunum ve mutluyum.
işin özü kısa kesersek, ben seni seviyorum ve sevmeye devam edeceğim. her ne kadar şimdi şuan sadece söz olarak olsa da bunu yanındayken hissettirmek istediğime emin olabilirsin.
yok ya gene bağlayamadım ben. mal gibi bir kapanış olacak mallığıma sağlık. SEVGİLİM SENİ SEVİYORUM VE İYİ Kİ DOĞDUN BİTANEM. İYİ Kİ HAYATIMDASIN AŞKULATAM :D

13 yorum:

huzur dedi ki...

Sadece ben degilmisim zombi olan diyerek ilk yorumu yapmak istiyorum :) Yazilarini okumayi seviyorum hatta memleketteydi bu cocuk muhtemelen gez-toz yazmiyordur derken baktim burdasin yine:) Dert etme hicbir seyi. Vangirl dogru soylemis, gecmise ait sinir bozucu bir detay olarak dusun; gerisini akisina birak. Senin icin o gece gelip hungur hungur aglayan bir adamin iki dakikalik bir zevk ugruna seni aldatacagini dusunmuyorum... Kalbinden gecen tum guzelliklerin hayatta seni mutlu etmesi dilegiyle... Huzurlu sabahlar.. :)

Gay Panda dedi ki...

huzurum teşekkürler :) zombi değiliz ya sadece güneşin doğuşunun ben de ayrı bi anlamı vardır ve severim izlemesini ;) gez toz yazamıyorum evet :D :P dert etmek de istemiyorum ama insanın içini kemirmiyo da değil hani bakalım sonuçta bunu konuşmak gerekirse bile yüzyüze konuşmak gerekicek. bana da öyle geliyo ve güvenmek istiyorum. güveniyorum da zaten... neyse her kim benim hakkımda ne düşünüyosa Allah ona 1000 katını versin diyerek benden de mutlu günler geçirmeni dilerim ;) huzurlu sabahlar ;)

One Girl Two Boy dedi ki...

Günesin doğuşunu seviomuss bakkkk :) ben sizi çalısmaya başlayınca gorucem :) günesin batışını daha bir sever olacaksınız :)))

Seven insan kıskanır yavrum :))) abartmamak sureti ile kıskanmak ve kıskanilmak kadar doğal bisi yok :)))

Unknown dedi ki...

bi ricam olacak şeker yaa, daha bol paragraf yapıp, paragraflar arasında da 1 sıra boşluk bırakır mısın pls. çok zor okunuyor. yapamazsan bana at, ben düzenler sana atarım. yaparım yani:)

Unknown dedi ki...

Haa bi de bence de eskilerden bişiidir dert etme.

Gay Panda dedi ki...

@van görlüm :) yavrum güneşin batışı da güzeldir ama doğuşu kadar umut vermez insana :) çalışırken evet o moda geçicez ama şimdi böle iyi :D yavrum kıskanmak kıskanılmak tamam da başka bişey olmasın sadece :/

Gay Panda dedi ki...

@kazucum tamam yavrum gayret edicem paragraf konusunda ;) ben de öyle düşünüyorum eskilerden biridir diye. söyledim böyleyse söyle bana doğruyu dedim ama bişey demedi. bakalım görücez :)

O Gay; Ben de... dedi ki...

Allah mutluluğunu daim etsin :) (ramazanda insanın yorumları da değişiyor :D ama ne güzel bir duadır )

+ bence de "senle çok konuştukta" saklı tüm olay eskiden uzun süre konuşulup telefon alış-verişi yapılmış falan sonra o zaman denk gelmiş elemanın oraya gelişi ve mesaj atmış bu kadar yani takılma fazla ;)

O Gay; Ben de... dedi ki...

+süprizler bazen çok pis patlayabiliyor ever :)

Gay Panda dedi ki...

@o gayım :) yavrum allah hepimizzin mutluluğunu daim etsin ve gnlümüze göre versin ;) yavrum ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama yüzde 1 de olsa bi ihtimal var diye de kendimi yiyorum tabi. kafama takmıycam sana söz ;) süpriz patlaması konusunu hiç açmayalım bence :D

izmirdeki o gay dedi ki...

ah pandam ah... alninda bi kasinti var mi :P aldatsa bile ne degisir ki aldattiktan sonra seni secmis yine senden vaz gecmemis ha boyle biseyi asla kaldiramam diyorsan o ayri ama bence bi sevgili ile kurulan bag aldatmak gibi biseyle bu kadar kolay koparilmamali madem seni aldattigini dusunuyorsun once bi neden aldatmistir bunu dusun derim disarda olupta sende olmayan ne? ha sadece onun sapkinligiysa onuda dize getirmenin yollari var :D

Gay Panda dedi ki...

@ izmirli arkadaşım :) alnımda bi kaşıntı yok öncelikle :D ya ortada aldatma var mı yok mu onu bilmiyorum yavrum işte sorun da burda. daha önceki konuştuklarımdan falan dese tamam dicem az çok hayatını biliyorum ama yok tanımıyom yok başka bişey falan. yani olay kabak gibi önceki zamanlardan kalan bişeyler :) ama yani bana burda yalan söylemesinin nedenini kestiremedim ben. işte o yüzden şimdi de görüşüyolar mı diye düşünüyorum. bağımı koparmayı ben de düşünmedim zaten. şuan beni aldatması için bişey yok zaten daha cicim ayları bitmedi :D :P ama sen gene de ne olur ne olmaz bana bi dize getirme yollar listesi oluştur çocum ;)

izmirdeki o gay dedi ki...

yavrum cocum evladim cocugun ruhunda varsa aldatma cicim aylari en guzel donemdir cunku en az suphelenilecek zaman :D ( felaket tellali mode; on ) ben senin yerinde olsa once bi cocugun gelmisini gecmisini ogrenirim. Ne sever ne hosuna gider diger x sahsini ne cekici kilabiliyor olabilir bi onu olcer tartarim. Sadece iliskisi oldugu icin disardaki herkes cezbedici geliosa zaten o daha sakincali bi durum tabi. AH abisinin pandasi isin zor ama bence cok eglenceli...