24 Nisan 2012 Salı

sevgiliyle haftasonuuu :)

en son yazımda sevgilime yönelik problemlerim olduğunu yazmıştım. yani yazının öyle bişey anlatması gerekiyodu. neyse perşembe gecesinden başlayan sevgiliyle haftasonu durumu çok güzel sonuçlar verdi açıkçası. sürekli dipdibe olmak 4 gün boyunca bilikte uyuyup birlikte kalkmak kahvaltı etmek sarmaş dolaş film izlemek falan... mikemmeldi diyebilirim. 4 gün boyunca da maillerime bile bakamadım tabi. blog desen komple yalan oldu. bişeyler olmuş da neyse diyorum içimden neyse...

birlikteliğimizden beri sevgilime yemek yapma konusunda övünmüştüm ama bi türlü fırsatım olmamıştı yapmaya ve haftasonu bol bol yemek yapıp yedirdim. hem çenesinden kurtuldum hem de mideler bayram etti :) 2mizde çatlıcak konumda yatağa serildik hep :D cumartesi gecesi tavuk yatağında domates soslu mantar yaptım ve hem yemek olarak hem de sonrasında öpçük olarak baya bi doydum dyebilirim. burdan o ünlü sözü anmadan geçemiycem : "erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş ;) " deneyin vallla yavrular sizde. hatta canınız çeksin diye de bi foto koyuyorum hoh :D


bu fırından çıkarmadan önce kaşarları üzerine serpip erimesini beklemeden 5 dakka önceki hali :) ağzınızın suyu aksın layn!!!
son hali ise...

kuskusla servis yapıp yiyin bence. ben öyle yaptım sevgilim kuskus yap bana dedi ki gayet de güzel bi seçim olmuş. ohhh afiyetlen yedik ;) (tarifi isteyenler mail atsın hemmen anlatırım itinayla ;) )

bu arada sevgilime 4 gün yemek yapıp da üstüne bi blog açma teklifi aldım burdan da duyuruyorum ey millet :D sevilim bana yemek ve tarif blogu açıcakmış öyle söyledi. bende ben bilmem beyim bilir modunda tamam bey dedim direk ama pek bi sevindim :D tabi benim blogumdan haberi yok gay panda olanından yani. o yüzden de bakalım 2 tane blog idare etmek nası olucak emin değilim açıkçası. neyse ya ben bu haftasonunun ölümüne güzel geçtiğini bilirim arkadaş. her türlü şeyi yaptık. tavla oynamalar birlikte bulaşık yıkamalar falan. hiç bişeyi atlamadık. sabah ereksiyonları da buna dahil :D pazar günü odama laf etti ve ben burayı adam ederim dedi ve odamı  düzene sokmayı başardı sevgilim :) son halini gördükten sonra baya büyük bi odam varmış lan dedim içimden :D at koştururum oluuuuum dedim ve baya bi şaklabanlık yaptım sevgilime de :) pazartesi de onun okuluna gittik işte içeri gizlice soktu beni kimliğini vererek. layn bizim okul dağ başında ama sizinkisi bildiğin köy dedim ona da. bi kampüsü yürüyerek 15 dakkada bitiriyoken onların kampüs hayvan gibi bişey. bi yerden bi yere yürümek 15 dakka alıyo. koca kampüs bi 45 dakkaya anca biter bence bi uçtan bi uca :D neyse yavrular daha detaylar var ama onlarda kalsın işte yorgan altı ayıp şeyler bi ton. siz şimdilik böyle bilin derim ben ;) yedik içtik uyuduk sarıldık oh mis!!! bu haftasonu bana güzeldi leyn :)

bu arada bu akşam beni arayıp da o güzel kalın tok ve bi okadar da kibar konuşmasıyla gönlümü şenlendiren   BiGay "şizoşems" şiirini okudu. çok mutlu oldum açıkçası. ha şiir çok komedi aslında ve ben çok eğlendim. bigayım çok teşekkür ederim. akşamım güzeldi ama sayende hem güzel hem de eğlenceli bi hale dönüştü ;) bi selam verip de karşılığında şiir dinledim ya işte adam bu dedim. adam gibi adam ;)

p.s. şiiri okuduktan sonra aman bu neymiş demeyin. bigayımın sesiyle daha da güzel ve eğlenceli bi hal alıyo emin olun ;) istek şiirlerinizi de bigaya iletin o okusun. itinayla şiir okur benim yavrum ve herkeşten de güzel okur hoh!!

7 yorum:

One Girl Two Boy dedi ki...

Bak bak bak benim pandama nelerde yapmış :) pist msnine bak bı huuu kime diom ;)

Gay Panda dedi ki...

pandan neler yapmaz ki yaaaa :D baktım baktım yavrum gerekli bilgileri msnden gönderttim hatta gerekli yorumları da gönderttim merak yapma sen ;) yiring!!

One Girl Two Boy dedi ki...

Bu arada demedi deme çok CNm cektiiii ben de istiom o yemekten tatlıları da ben yaparım sozzzz :)))

izmirdeki o gay dedi ki...

buyuk dedikodu kokulari aliyorum bu yazidan... hemde misss gibi taze yasanmis ;)

Gay Panda dedi ki...

@ogtb yavrum yemek köpeeen olsun gelir de yaparım ben tüm mahalleyi doyururum merak yapma sen ;) tatlıyla aram pek yok ama senin elinden çıkmışsa hayır demem ;)

Gay Panda dedi ki...

@ismirli o gayım ne dedikodu çıkçakmış bakalım??? :D taze yaşandı tabe oh mis hemde ;)

Bir Gay dedi ki...

Bu şiiri gerçekten komedi mi buldun?
Bence Müjdat Gezen ve Savaş Dinçel'in sosyo-politik duruşları hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra her cümlesine dikkat ederek yeniden dinlemeli ya da sözcüklere dikkat ederek yazılı metinden okumalısın ;)