24 Aralık 2013 Salı

love and other drugs (I)

selam blogırlar blogdaşlar :) nassın anam? Beni sorarsan iyiyim. Bordırlaynın dibini göreyim mi diye düşünüyorum. Neden mi? Sen yokken çok şeyler oldu be blog :/ hepsini detaylı anlatmak istiyorum ama uzun ve sıkıcı oluyo biliyom. olmuyu :( iki ay oldu nerdeyse yazmayalı ve hepsine detaya girersem olmıcak biliyorum zaten :/



neyse maddeli bi halde yazalım bakalım belki kısa olur :D

-          Öncelikle en son kaldığımız yere bakarsak birileriyle görüşüyodum. Ordan itibaren araya kurban falan girdi ve ben de itin götüne girdim. Kurban!? Benim kilidimi açan noktaymış o tatil onu annadım.

       

-          Kurbanda ne mi oldu? Ablam beni yakaladı! Nasıl mı yakaladı? Siz siz olun dikkat edin. Ha meraklı olmasa bile karşınızdaki illaki önüne geliyo bazı şeyler unutmayın. Bilgisayarım öle ortada açık dururken sen facebuka gir. Kendi sayfası açık diye düşün ve msjlara tıkla. Artık art niyet var mıydı ablamda bilmiyom ama bana anlattığı böyle tabi. Neyse msjlarda vangörlüm prensesimle yazıştıklarımızı gör! (tabiki erkek tartışıyoruz her zamanki gibi. Yok bunun kılı yok bunun tüyü boyu falan derken kaptırmışız :D ) biraz kıvrnmış tabi. daha sonra geldi benle konuştu. bi akşam ben sigara içeyim diye bahane bulmaya hazırken o da süt işcem ben süt almaya gidek dedi. çıktık ananemlerden yürüye yürüye gittik. baktım kıvranıyo bişiler demek için. sonrasında döküldü zaten. direk sordu çat diye ben de bi ilk kaldım. Ben de hamilelikten sonra konuşayım diyodum ama bizim kız duramamış tabi. sorarken zorlandı biraz öyle eğlendim ama daha sonrasında dayanamadım haline konuştum bende. ık mık derken çıkardı ağzındaki baklayı tam olarak. Sonrasında ise bende itiraz etmedim zaten. Kabul ettim anlattım herşeyi yarım saattlik kısa bi sürede. Çok hoş karşıladı! Ben de şaşırdım ama öyle yaptı valla. Artık ablamın da bildiği kendi dünyam var. Hiç birşeyimi saklamadığım ve rahatça anlatıp dertleşebildiğim. Detayları boş geçiyorum. Baya konuştuk çünkü sonrasında. Ama bana tek söylediği “dikkat et” oldu. Sanal ilişkilerden dolayı canın yanmasın dedi. Ben de kendimi açıkladım zaten. hiç bi zaman seks aramadığımı temkinli bi şekilde yaklaşıtğımı ve insanların ne amaçlarla burda olduğunu anlattım. muhabbete gece herkes yatınca devam ettik. beni hırpalayan eski sevgilimle de tanışmıştı. arkadaşım diye biliyodu ama sonuçta aramızda özel bi durum olduğunu da çakmıştı zamanında. onu da anlattım. çok şaşırdı öyle bi insan olmasına. konuşma bittikten sonra sarıldık birbirimize. aradığım buymuş dedim. ben de rahatladım o da. Burda bu hikaye mutlu sonla bitti ;)

-          İkinci olarak da programlardan tanıştığım bir sürü insan oldu. Birebir yüzyüze görüştüklerim ise 2 veya 3 kişi. Bi gün birisiyle konuşmaya başladım. Resimsiz kendisi. bilgi olarak da çok az zaten. Daha sonrasında ise muhabbet baya sardı. Doktormuş kendisi. Yalan yok harbiden doktor :D daha sonrasında fotolar gönderildi. Tabi çok hoş bi çocuk olduğu ortaya çıktı. Benim tipim yani bear ;)  kendisi msjlara geç cevap vermekle ünlendi benim için 3 günde. meğersem daha sonra öğrendiğim durumları varmış neyse. bi akşam bana facebukun var mı diye sordu. bende var dedim ekleştil. daha sonrasında buluşalım dedik zaten. ertesi sabah gidip facebuktan ekledim bende. profilini talan ettim. çok tatlı bi çocuktu. yaşıtız bide oh mis. neyse o sabah kuzucukun sevgilisinin bi checkin'ini beğendim bende facebuku açmışken. çünkü oraya ben vangörlüm kuzucuk kuzucukun sevgilisi ve patrickle birlikte gitmiştik. güzel bi akşam olmuştu. bunun üstüne de tak diye msj geldi. allahalla dedim içimden. baktım doktormuş. gelen msjda aynen şu yazıyodu. ben senin arkadaş listenden birini tanıyom dedi. ahanda sıçtık dedim. kafamdan aşağı 100derecelik kaynar sular boşaldı. kim diye sorunca da kendisine kuzucukun sevgilisi olduğunu söyledi. ben çok şaşırdım tabi. daha sonrasında ise bu durumu açıklamaya yakınmısınız demeye başladı. ben de derin bi nefes alıp sakin olmasını ve akşam buluşunca bu konuyu yüzyüze konuşabileceğimizi söyledim. tamam dedi ama panik bi insanmış kendisi. daha sonra o gün yarım gün çalışılcaktı çünkü 28 ekimdi o gün. hiç unutmuyorum! öğlen işten çıktım vangörlüme geçicekken msj geldi. işin yoksa şimdi buşuşalım mı diye. bende de o an jeton düştü.arkadaş muhabbetine benim uzaklaşıcağımı düşünmüş mal. yok dedim benim bi arkadaşıma gitmem gerek dedim. bana ihtiyacı var dedm ve vangörlümün yanına gittim. onla da lafladıktan sonra akşam oldu ve buluştuk meşhur doktorumla! Bi insan ilk gördüğünde 220w elektrik alır mı? Alıyomuş işte. konakta ykmnin orda kahve bilmemnesinde oturduk sohbet muhabbet ettik tüm akşam boyunca. o kadar güzeldi ki o saatler... O 2-3 saat bana çok güzel geldi. Sadece sohbet ettik birbirimizi tanıdık bu süreçte. bi insanın izlediği dizi bile aynı olur mu ya? kenarda kıyıda kalmış kimsenin izlemediği dizinin hayranı çıkınca ben uçtum tabi. tüm bu süreçte muhabbet o kadar güzel gelişti ki ben de anlamadım neler olduğuna. bi ara aramızdakini yanlış anlamıyorum deme dedim. o da yok yanlış anlamıyosun öyle bişi olsa ben şuan burda olmazdım dedi. o cümlesine çok sevinmiştim.
s     
     daha sonra şu tanıdık arkadaş mevzusunu sordum kendisine. kuzucukun sevgilisiyle daha önce tanışmışlar ve bi gün görüşmüler olay bundan ibaretmiş. bi durum yokmuş yani. daha sonrasında ben de kuzucukun vangörlün hayatımdaki öneminden bahsettim. kuzucukun sevgilisinin de iyi bi insan olduğunu ama o kadar yoğun bi arkadaşlık bağımızın olmadığından bahsettim. daha sonra kuzucukun sevgilisine karşı ne hissettiğini bilmek istediğimi söyledim. o da sadece mahcubum dedi. benim dengesiz anıma denk geldi dedi. o yüzden pek iyi bi görüşme olmadı dedi. o durumda öyle kaldı. ben de bunu düşünücem dedim. bunu kuzucukla konuşmam gerektiğini de ekledim. yoksa içim rahat etmicekti. 

     O buluşmanın bitmesini iple çektim tabi. Neden derseniz ayrılırken tokalaşmaktan ziyade bi kaçamak yapayım aradan sıyrılayım ve sarılayım istedim.  Keza sarıldım da :D benden kaçmaz :D hele ki o başı omuzla göğüs arasına koydum cuk diye oturdu ya daha da bişi demem! 
      
      bu sürede ben de ıkına sıkına kuzucukla bu meseleyi konuştum. meğersem onun zaten bu konudan haberi varmış. daha önce fotosunu göndermiştim kuzucuka bak nasıl diye. o da bakıp sevgilisine göstermiş. durum ortaya çıkmııış :o sevgilsii de aynı ifadeyi verince o da ben de rahatladık.  sonuçta garip bi durum olmasını istemedim keza kuzucukun arkadaşlığı benim için çok önemliydi. aileden biri gibi gördüğüm için kötü olmak istemedim. yanlış anlaşılmak istemedim. Tabi sorun şurda ki kuzucukla sevgilisinin ortamına sokmaya çalışırsam sevgiliyken nolucak hadi bakalım dedim dedim durdum içimden. Panik mode on :D neden paniklediniz derseniz kuzucuk accık asabi bi insandır :D o yüzden tepkisinden korktum. Sonuçta her daim olabilecek bişi ama benim başıma ilk defa geliyo kuzucukun da öyle olabilir dedim. Daha sonrasında kuzucukla konuştum ve rahatladım tabi. O kadar anlayışla yaklaştı ki garibim :) hatta bi ara işler doktorla tıkanınca ve ben üzülünce “üzülürsen üzerim!” tehdidiyle beni kendime getirmişti :D bu konuyu iyice kuzucukla konuştuktan, o da benim için problem değil sen bana göre karar alma peşinden git dedikten sonra daha da bi rahatladım.      

    bu süreçten sonra doktorla görüşme durumumuz msjla sınırlı kaldı. beni bi hafta yemeğe çıkarıcaktı ama olmadı. Daha sonra görüşemedik tabi 2-3 hafta. Çünkü kendisi tus çalışıyo. sürekli msjlaştık ama. ara verince ya da gece hep msjlaştık. Bu süreçte 5 dakka da olsa yüzünü görebilmek için ne taklalar attım ama olmadı. Hislerimizin karşılıklı olduğunu o da itiraf etmişti zaten ama bu süreçte görüşememek çok kötü oldu. Sonrasında ne kadar anlayışla yaklaşsam da hislerimi sıfıra indirsem de onun hayatı söz konusu bi durumdu tus. O da bişiler yaşamak istiyosa kafası başka şeyle ilgili olmamasını istediğini söyledi. Anlayışla karşıladım. öle bi msjla başlamadan yollarımızı ayırdık. tabi bu benim içime çok oturmuş ama ben bunu farkedememişim.........................................................................................................................................

      Devamı gelicek!

      


-          

5 yorum:

Hayatın dedi ki...

Ya çocuuuuk. Döverim seniiii. Üzme bizi böyle. O doktorla kol kola GEZİLECEK. ben bunu bilir bunu söylerim. HIH!

ımtırak ımsı dedi ki...

neydi bir şarkı mı türkü mü bişi vardı. "aman doktor canım doktor derdime bir çare" diyerekten. finalde zihnimde o çaldı.

hayırlısı olsun diyelim de ama olaymış iimiş be

hadi devamını bekliyoruz.

Deniz Su Tiffany dedi ki...

ay ablanın olayına çok sevindim pandişşş <3 hayırlı olsun kuzum, ikiniz adına da ;)

ah bi deli olsam dedi ki...

eneeeeeeee Allah herkes böyle abla nasip etsin ne güzel bişeymiş o öyle yahu bence de şu doktor meselesini bi tus yüzünden ertelemeyin yahu olur bence olur bu iş :P

Ogaybende dedi ki...

Ablanın tavrına ben de teşekkür ediyorum izninle