8 Şubat 2013 Cuma

Rihanna, İstanbul ve Ben :)




oyh oyh blogırlar blogdaşlar :) malumunuz biliyosunuz Rihanna diye meş-uur ki meş-uur bi hatun var :) işte o da 30 mayısta istanbula geliy lilililililiiiy :D bnde anam babam ablam eniştem sevgilim seferber ediyorum herkesi bilet için :D tabi bi caaanım anacığımdan başka halimi anlayan yok :/ öküz sevgilim bilem pek yanaşmıyo :D ablam desen gaza geldi ama eniştenin bok yemeleri sonucu herşey havada kaldı. anacuğuma dedim gün altınlarını falan ver bana sen ben sana gani gani mayış alınca öderim dedim :) kıyamam ya valla he olur hemen dedi.




ana cansın canısın canansın oyh yirim seni :) asıl mevzu da şu ki rihanna konserine tek başına gitmek kötü ya :/ gidiş ve dönüüş olarak acaba nası yapsam onu da bilmiyom. hiç bi bok bilmiyom anlıcağınız konsere bilet alıcam ama nası gitcem nerden dönücem nerde kalıcam daha hiç birini ayarlamadım.  giden biri varsa aslında birlikte gitsek fena da olmaz hani. istanbul bilen birisiyle falan rahat olurdu :)





neyse sonuç itibariyle çok uzatmadan bi bilet alıcam kendime ve o konsere gidicem. ana baba vs yardımı ya da kendim kıçımı sıkarak ama bi şekilde elde edicem kimse hiç kusura bakmasın!!!! giden varsa başka haber etsin kıps ;)

8 yorum:

izmirdeki o gay dedi ki...

sen izmire gel aramadan geri don :( gelmiyorum konsere falan hih :P

Kızılsakal dedi ki...

sen iste yeter ki ben gitmesem de seni götürür getiririm. ben kapıda beklerim yeter ki sen izle Riri'yi.

Unknown dedi ki...

Açıkçası riri ye gitmeyeceğim ama İstanbul'da olsam gel bende kal derdim.. beni acilen istanbul'a taşınmam şart oldu :D

uyduruktan prenses dedi ki...

blogumda senin için bir mim var gaypanda ;)

Gay Panda dedi ki...

@izmirlim valla onun telafisini yapıcam söz ;) affettiricem kendimi ;)

Gay Panda dedi ki...

@patrickim çocum valla yavrum keşke sen de gelsen de gidebilsek :/ daha du bakalım çok zaman var daha sen umudunu yitirme ;)

Gay Panda dedi ki...

@bigayım valla istanbulda olsan keşkem ah ah :D yavrum sen taşınmayı aceleye getirme olur bigün o da ;) olursa haber ver ev görmesine gelcem :D

Adsız dedi ki...

Riyannaa bacımız biraz erken gelseydi keşke olurdu da, ben mayıs ta istanbul da olmayacağım maaleseff :S